Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Ihmiset usein tuntevat olonsa paremmaksi pysyessään aktiivisina, aivotyön ja psyykkisen kuormituksen lisääntyessä fyysinen liike on entistä tärkeämmässä roolissa. Latin Lapland studiolla vallitsee turvallinen ja kannustava ilmapiiri. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.


TYÖHYVINVOINTI JA YRITYSLIIKUNTAPALVELUT

Onko työhyvinvointi ja virkistyspäivien suunnittelu ajankohtaista?
Laaja, monen vuoden kokemus virkistys- sekä työhyvinvointipäivien järjestämisestä. Tapahtumat voidaan järjestää Latin Lapland studiolla, tilaajan toimitiloissa, etänä tai hybridimallilla (osa etänä ja osa paikanpäällä) 

TYÖHYVINVOINTIPALVELUT/ VIRKISTYSPÄIVÄT:


Työhyvinvointipäivät suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti vastaamaan mahdollisimman hyvin sen hetkisiä tarpeita. Harjoitteet voivat keskittyä mm. sisäisen motivaation vahvistamiseen, vuorovaikutukseen ja kommunikointiin, palautumiseen tai puhtaasti kehollisesti ja fyysiset ohjelmat. Alla muutama esimerkki Työhyvinvointipäivien suosituista ohjelmista: 
  • Vuorovaikutus ja kommunikointi - yhteisöllisyyttä ja yhteistä ymmärrystä vahvistava kokonaisvaltainen työhyvinvointipäivän ohjelma. Tehdään helppoja ja hauskoja harjoitteita kommunikointiin ja vuorovaikutukseen liittyen erilaisten kuvien ja tehtävien avulla. Pohditaan miltä sama asia näyttää eri suunnista katsottuna. Osallistavan ohjelman päätteeksi avaava ja palauttava kehonhuoltotunti (tai joogaa/pilatesta/barrea). Koko ohjelman kesto 2-3h. Hinta: 30€/hlö (min.veloitus 10hlö)
  • Avaava kehonhuolto/jooga + Äänimaljarentoutus. Tunti alkaa lempeällä kehoa avaavilla liikkeillä. Liikkeet eivät ole fyysisesti haastavia vaan enemmänkin keholliseen läsnäoloon johdattelevia. Kehonhuolto-osuuden jälkeen kun keho ja mieli on saatu yhteyteen on helpompi asettua syvärentoutukseen äänimaljojen avulla. Äänimaljarentoutuksessa saat itsellesi ihanan hengähdyshetken.Harmoniset äänet rauhoittaa, laskee stressitasoja ja johdattaa sinut rentoutumisen tilaan. Voit päästää turvallisesti irti kaikista mielen ja kehon jännitteistä.Äänimaljat voivat mm. parantaa unta, auttaa ylivirittyneisyyteen, rauhoittaa hermostoa, lievittää kipuja, vähentää lihasjännityksiä ja stressiä sekä vahvistaa voimavaroja. Kesto: 75min. Hinta: 20€/hlö (min.veloitus 5hlö)
  • Skumppajooga - rentoa ja hauskaa joogaa, missä huomio keskittyy tasapainoon ja hetkeen keskittymiseen. Kesto 45min. Hinta: 135€ (3-10hlö) 165€ (11-15hlö) 185€ (16-20hlö)
  • Räätälöity ohjelma sisältäen tanssia, barrea, joogaa, pilatesta sekä äänimaljoja. Voidaan tehdä joku mukava combo noita lajeista tai ottaa tehotunti yhtä lajia.
  • Teematunti - työyhteisössä eniten toivottua lajia (tanssi, pilates, barre, jooga, äänimaljarentoutus).
YRITYSLIIKUNTAPALVELUT

Yritysliikuntapalvelut voidaan järjestää livenä, etänä tai hybridimallina. Yritysliikuntaa voidaan järjestää työpaikalla livenä esim. kerran viikossa 15min taukojumppa, kerran kahdessa viikossa tai kerran kuukaudessa. Tämä voidaan tehdä myös virtuaalisesti Teams- sovelluksen kautta.

Yritysliikunnan suosittuja teematunteja:

  • Hengitä, herätä ja helli selkärankaa.
  • Jalkaterät ja lanneranka.
  • Niska-hartiaseudun aktivointi
  • Mindfulness- mielen jumppa
  • Barre - pakarat iskuun

Yritysliikuntapalveluina on myös työyhteisön oma tunti aina tiettyyn aikaan viikosta. Tämä voi olla työntekijöiden kanssa sovittu tietty aika (esim. vapaa-ajalla tapahtuva tunti).
Vaihtoehtoina on kertaluontoinen kokeilu tai esim 5-,10 tai 20x kurssi.