Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Mikä tekee sinusta aidosti onnellisen?
Kun stressi ja paineet lisääntyvät, kehomme kaipaa liikettä sekä jännitteistä vapautumista. Tästä syystä fyysinen liike on avain parempaan hyvinvointiin, erityisesti nykypäivän hektisessä maailmassa.

Latin Laplandin studiossa luomme ympäristön, jossa voit kukoistaa. Turvallinen ja kannustava ilmapiiri antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja löytää voimasi uudelleen. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari.
Tule mukaan ja anna meidän kulkea mukana hyvinvoinnin polullasi. Sinua odottavat uudet haasteet, ystävälliset kasvot ja mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Lämpimästi tervetuloa!

TYÖHYVINVOINTI JA YRITYSLIIKUNTAPALVELUT

Onko työhyvinvointi ja virkistyspäivien suunnittelu ajankohtaista?
Laaja, monen vuoden kokemus virkistys- sekä työhyvinvointipäivien järjestämisestä. Tapahtumat voidaan järjestää Latin Lapland studiolla, tilaajan toimitiloissa, etänä tai hybridimallilla (osa etänä ja osa paikanpäällä) 

TYÖHYVINVOINTIPALVELUT/ VIRKISTYSPÄIVÄT:


Työhyvinvointipäivät suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti vastaamaan mahdollisimman hyvin sen hetkisiä tarpeita. Harjoitteet voivat keskittyä mm. sisäisen motivaation vahvistamiseen, vuorovaikutukseen ja kommunikointiin, palautumiseen tai puhtaasti kehollisesti ja fyysiset ohjelmat. Alla muutama esimerkki Työhyvinvointipäivien suosituista ohjelmista: 
  • Vuorovaikutus ja kommunikointi - yhteisöllisyyttä ja yhteistä ymmärrystä vahvistava kokonaisvaltainen työhyvinvointipäivän ohjelma. Tehdään helppoja ja hauskoja harjoitteita kommunikointiin ja vuorovaikutukseen liittyen erilaisten kuvien ja tehtävien avulla. Pohditaan miltä sama asia näyttää eri suunnista katsottuna. Osallistavan ohjelman päätteeksi avaava ja palauttava kehonhuoltotunti (tai joogaa/pilatesta/barrea). Koko ohjelman kesto 2-3h. Hinta: 30€/hlö (min.veloitus 10hlö)
  • Avaava kehonhuolto/jooga + Äänimaljarentoutus. Tunti alkaa lempeällä kehoa avaavilla liikkeillä. Liikkeet eivät ole fyysisesti haastavia vaan enemmänkin keholliseen läsnäoloon johdattelevia. Kehonhuolto-osuuden jälkeen kun keho ja mieli on saatu yhteyteen on helpompi asettua syvärentoutukseen äänimaljojen avulla. Äänimaljarentoutuksessa saat itsellesi ihanan hengähdyshetken.Harmoniset äänet rauhoittaa, laskee stressitasoja ja johdattaa sinut rentoutumisen tilaan. Voit päästää turvallisesti irti kaikista mielen ja kehon jännitteistä.Äänimaljat voivat mm. parantaa unta, auttaa ylivirittyneisyyteen, rauhoittaa hermostoa, lievittää kipuja, vähentää lihasjännityksiä ja stressiä sekä vahvistaa voimavaroja. Kesto: 75min. Hinta: 20€/hlö (min.veloitus 5hlö)
  • Skumppajooga - rentoa ja hauskaa joogaa, missä huomio keskittyy tasapainoon ja hetkeen keskittymiseen. Kesto 45min. Hinta: 135€ (3-10hlö) 165€ (11-15hlö) 185€ (16-20hlö)
  • Räätälöity ohjelma sisältäen tanssia, barrea, joogaa, pilatesta sekä äänimaljoja. Voidaan tehdä joku mukava combo noita lajeista tai ottaa tehotunti yhtä lajia.
  • Teematunti - työyhteisössä eniten toivottua lajia (tanssi, pilates, barre, jooga, äänimaljarentoutus).
YRITYSLIIKUNTAPALVELUT

Yritysliikuntapalvelut voidaan järjestää livenä, etänä tai hybridimallina. Yritysliikuntaa voidaan järjestää työpaikalla livenä esim. kerran viikossa 15min taukojumppa, kerran kahdessa viikossa tai kerran kuukaudessa. Tämä voidaan tehdä myös virtuaalisesti Teams- sovelluksen kautta.

Yritysliikunnan suosittuja teematunteja:

  • Hengitä, herätä ja helli selkärankaa.
  • Jalkaterät ja lanneranka.
  • Niska-hartiaseudun aktivointi
  • Mindfulness- mielen jumppa
  • Barre - pakarat iskuun

Yritysliikuntapalveluina on myös työyhteisön oma tunti aina tiettyyn aikaan viikosta. Tämä voi olla työntekijöiden kanssa sovittu tietty aika (esim. vapaa-ajalla tapahtuva tunti).
Vaihtoehtoina on kertaluontoinen kokeilu tai esim 5-,10 tai 20x kurssi.

Onni on hyvinvoiva työyhteisö!

Kohottakaa tiiminne vireystila uudelle tasolle!

Nyt on aika panostaa työyhteisönne hyvinvointiin. Meillä on laaja kokemus virkistys- ja työhyvinvointipäivien järjestämisestä. Tarjoamme työhyvinvointipalveluita sekä paikanpäällä, että virtuaalisesti.

Miksi valita meidät?

Kokemus, joka puhuu puolestaan: Vuosien varrella olemme hioneet virkistyspäivien järjestämisen taidon huippuunsa. Voitte luottaa, että tuomme esiin tiiminne parhaat puolet ja vahvistamme tiiminne yhteishenkeä.

????️ Uniikit tapahtumapaikat: Valittavananne on Latin Lapland Studion inspiroiva miljöö tai voimme tuoda tapahtumanne suoraan toimitiloillenne. Tarjoamme myös etä- ja hybridivaihtoehtoja, jotta jokainen voi osallistua riippumatta olinpaikasta.

???? Räätälöity ohjelma: Työhyvinvointipäivämme suunnitellaan täysin toiveidenne mukaisesti. Haluatteko vahvistaa tiiminne sisäistä motivaatiota, parantaa vuorovaikutustaitoja tai panostaa kehon hyvinvointiin? Meillä on ohjelma juuri teille.

Mitä odottaa päivältämme?

???? Virkistäviä harjoituksia: Paneudu sisäisen motivaation vahvistamiseen, kehittäkää vuorovaikutustaitoja tai rentoutukaa kehon ja mielen harmoniaa tukevien ohjelmien parissa.

???? Yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta: Parantakaa tiiminne yhteishenkeä ja kommunikaatiota yhdessä hauskojen ja motivoivien tehtävien avulla.

???? Rentoutumista ja palautumista: Anna tiimillesi ansaittu lepo ja rentoutuminen, jotta jokainen voi palata töihin virkistyneenä ja energisenä.

Olemme täällä varmistaaksemme, että työyhteisönne hyvinvointi saa ansaitsemansa huomion. Ota yhteyttä jo tänään ja luodaan yhdessä unohtumaton päivä, joka vahvistaa tiiminne yhtenäisyyttä ja hyvinvointia!


Miksi valita meidät?

On aika ladata akut ja vahvistaa tiimityötä - meidän työhyvinvointipäivämme tarjoaa juuri sitä. 

1. Virkistävää liikuntaa: Aloita päiväsi energisesti aamujumpalla tai rentoudu joogassa. Liikunta ei vain vahvista kehoa, vaan myös mieltä!

2. Luovuutta ja tiimityötä: Yhdessä luovat ratkaisut syntyvät usein parhaiten. Työskentelemme pienryhmissä erilaisten ongelmanratkaisutehtävien parissa, mikä vahvistaa yhteishenkeä ja luovuutta.

3. Rentoutumista ja mindfulness-hetkiä: Anna mielesi levätä stressaavan arjen keskellä. Rentoudu mindfulness-harjoituksissa ja opi taitoja, jotka auttavat hallitsemaan stressiä myös työpäivien aikana.

4. Innostavaa luento-ohjelmaa: Kuule inspiroivia puheenvuoroja hyvinvoinnin asiantuntijoilta ja opi uutta, miten voit edistää omaa ja tiimisi hyvinvointia arjessa.

Tule mukaan luomaan vahvempaa, terveempää ja onnellisempaa työyhteisöä kanssamme!