Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Mikä tekee sinusta aidosti onnellisen?
Kun stressi ja paineet lisääntyvät, kehomme kaipaa liikettä sekä jännitteistä vapautumista. Tästä syystä fyysinen liike on avain parempaan hyvinvointiin, erityisesti nykypäivän hektisessä maailmassa.

Latin Laplandin studiossa luomme ympäristön, jossa voit kukoistaa. Turvallinen ja kannustava ilmapiiri antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja löytää voimasi uudelleen. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari.
Tule mukaan ja anna meidän kulkea mukana hyvinvoinnin polullasi. Sinua odottavat uudet haasteet, ystävälliset kasvot ja mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Lämpimästi tervetuloa!

TUNTIKUVAUKSET - Tanssitunnit

salsa ladies style

avoin taso

Salsa Ladies style -tunnilla pääset nauttimaan naisellisuudesta ja feminiinisestä liikekielestä. Tunnilla vartalonkäytön ja tekniikan lisäksi keskitytään muun muassa käsien linjauksiin ja rytmiikkaan. Harjoitellaan sekä NY-style että Cuban-style of salsa. Ehkä eniten vaan ilotellaan ja nautitaan salsan energiasta ja ilosta. Heittäydy ihanan rohkean ja sensuellin tunnelman vietäväksi!

Tällä tunnilla voit tanssia tanssikorkokengillä, tanssikengillä tai lenkkareilla. Tunti soveltuu jo jonkin verran tanssineille

LATIN MIX

alkeis/keskitaso

Lady Latin avoin taso. Tykkäätkö lattaritymeistä ja olet aina halunnut oppia tanssimaan? Tunneilla keskivartalo ja lantionseutu saa kyytiä, sheikkaa napa timmiksi ja pakarat piukoiksi latinalaisrytmien tahdissa. Tunnit ovat naisellisia, rohkeita, rytmikkäitä ja ryhtiä parantavia. Soveltuu kaikille ja kaiken kuntoisille. Tunneilla on vaihtuvat teemat salsan, bachatan, cha chan, jiven, ja reggeatonin askeliin keskittyen. Joskus voidaan ilotella myös vaikkapa polkan tahtiin. Tunnilla edetään rauhalliseen tahtiin.

BAchata ladies style

avoin taso

Bachata on romanttinen ja tunteellinen tanssi. Tanssi ja Bachatan rytmi on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta. Bachata on nykyään huippusuosittu tanssi, josta on erilaisia tyylisuuntia: dominikaanista traditionaalista tyyliä, sensual bachataa sekä eri tyylisuuntia yhdistelevää bachata fusionia.
Bachatatunneilla opit bachatan askelvariaatioita ja jalkatekniikkaa, vartalonkäyttöä, tyylittelyä ja musikaalisuutta. Bachatamusiikki on täynnä tunnetta, ja se antaakin sinulle luvan leikitellä, fiilistellä sekä nauttia lempeän pehmeästä lantiosta ja sopivan spicy asenteesta.
Tunneilla voit tanssia lenkkareilla, korkkareilla tai sukkasillaan.

POWER PILATES

keskitaso

Ryhtiä ja voimaa kehon syviä lihaksia vahvistamalla! Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintatekniikka, joka harjoittaa kehon syviä lihaksia, lisää koordinaatiokykyä, parantaa ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilatestunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. Power Pilates on vähän raskaampi urheilullinen pilatestunti, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän, vatsan ja pakaroiden alueen lihaskestävyyttä

Tuntikuvaukset - Kehonhuolto ja lihasvoima

POWER PILATES

Avoin taso

Ryhtiä ja voimaa kehon syviä lihaksia vahvistamalla! Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintatekniikka, joka harjoittaa kehon syviä lihaksia, lisää koordinaatiokykyä, parantaa ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta. Pilateksella kehität keskivartalon hallintaa, lapatukea, rangan ja lonkkien notkeutta ja lihasvoimaa. Pilatestunnilla opit tunnistamaan eri pilatesliikkeet ja opit suorittamaan liikkeet puhtaasti. Voit huomata kehittymisen jo muutamassa kuukaudessa. Power Pilates on vähän raskaampi urheilullinen pilatestunti, joka kehittää erittäin tehokkaasti selän, vatsan ja pakaroiden alueen lihaskestävyyttä. 

BARRE BASIC

Avoin taso

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon! Barre soveltuu kaikille ikään tai kuntoon katsomatta

 
Lady Tuning

Alkeis/keskitaso

Kaipaatko kokonaisvaltaista kehonhuoltoa? Lady Tuning- ryhmässä keskitytään kehonhuoltoon kokonaisvaltaisesti. Tunneilla tehdään vaihtuvilla teemoilla Joogaa, Pilatesta ja Barrea, parannetaan liikkuvuutta sekä etsitään tasapainoa liikunnan ja palautumisen välille. Keskiössä selkärangantukilihakset, syvät vatsalihakset, laiskojen pakaroiden aktivointi, lantionpohjan lihasten vahvistaminen sekä kokonaisvaltainen kehonhuolto. Kaikki tarvittavat välineet ja varusteet löytyy studiolta. Tervetuloa! 

ÄIJÄ TUNING

Alkeis/keskitaso

Äijä Tuning- ryhmässä keskitytään miesten kehonhuoltoon kokonaisvaltaisesti. Tuning- ryhmässä tehdään dynaamista treeniä, joka vahvistaa ja tasapainottaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Keskitytään syviin tukilihaksiin, ryhtiin, selän toimivuuteen pakaroiden aktivoimisen sekä lihastasapainon elastisuuteen.  Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja kaikki tarvittavat välineet ja varusteet löytyy studiolta.

LEMPEÄ AAMUJOOGA

Alkeis/keskitaso

Lempeä aamujooga.Aamun aloitus joogaamalla, voiko päivä enää paremmin alkaa? Rauhallinen, lempeä ja sopivan dynaaminen harjoitus heti aamuun. Herätellään keho auki ja lihakset liikkeelle rauhallisesti rullaavan joogan tahtiin. Ihana aamun aloitus niin keholle kuin mielelle.

Yinjooga

Alkeis/keskitaso

Yin jooga on hidas, passiivinen ja parhaimmillaan meditatiivinen harjoitus, jossa asanat tuetaan hyvin apuvälineitä käyttäen. Yinjooga on rauhallista ja palauttavaa joogaa, asennoissa viivytään useampia minuutteja. Opetellaan olemaan, syvennytään asanoihin ja annetaan liikkeen vaikuttaa sidekudoksiin, kehon syvempiin osiin kuten esimerkiksi jänteisiin, niveliin ja jopa luihin. Sopii kaikille.

FLOWJOOGA

Alkeis/keskitaso

Voimaa ja rentoutta! Joogaflow tunti sopii hyvin joogaa aloittelevalle harjoittelijalle sekä jo kokeneemmallekin joogaajalle. Joogaflow on hathajoogaa, tunneilla keskitytään kehonhallintaan, tasapainoon, lihaskunnon vahvistamiseen sekä tulemaan tietoiseksi oman mielen ja kehon yhteydestä. Tunti rauhoittaa, tuo levollisemman tunteen ja huoltaa kehoa

ÄÄNIMALJARENTOUTUS 45MIN

avoin/ sopii kaikille

Isommallekin ryhmälle sointukylpy ja syvärentoutus tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava kokemus. Erilaiset äänet johdattavat syvemmälle rentoutukseen niin kehon, hengityksen kuin mielen osalta. Tunnin jälkeen on raukea olotila, mutta silti energinen.
Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat myös verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen, lihasjännitysten helpottuminen.
Mikäli sinulla on sydämentahdistin tai käyt tällä hetkellä läpi sytostaattihoitoja, ota ennen tunnille tuloa yhteys 0449703312.