Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Mikä tekee sinusta aidosti onnellisen?
Kun stressi ja paineet lisääntyvät, kehomme kaipaa liikettä sekä jännitteistä vapautumista. Tästä syystä fyysinen liike on avain parempaan hyvinvointiin, erityisesti nykypäivän hektisessä maailmassa.

Latin Laplandin studiossa luomme ympäristön, jossa voit kukoistaa ja kasvaa. Turvallinen ja kannustava ilmapiiri antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja löytää voimasi uudelleen. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari.
Tule mukaan ja anna meidän kulkea mukana hyvinvoinnin polullasi. Sinua odottavat uudet haasteet, ystävälliset kasvot ja mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Lämpimästi tervetuloa!

ETSITKÖ SOPIVIA TILOJA?

Etsitkö sopiva tiloja itsellesi, ryhmällesi tai mille tahansa kokoontumiselle? Latin Laplandin tilat on todella moneen tilaisuuteen soveltuvat. Tiloja käytetään ryhmäliikuntaan, juhlapaikkana, toimistotilana hiljaiseen työskentelyyn, kurssien ja koulutusten järjestämiseen sekä synttärikutsuille. Rovaniemen tilasta löytyy myös karaokelaitteisto, keittiö sekä suihku.

Tilavuokra hinnasto

Tilat muokkaantuu moneksi. Minimi vuokra-aika 2h.
  • 50€/2h
  • 80€/6h (9-15, 15-21)
  • 120€/koko päivä
Tilavuokraan sisältyy kaikki tilasta löytyvät välineet, kahvi/tee tarvikkeiden vapaakäyttö.
Kiinnostuin tilavuokrasta