Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Mikä tekee sinusta aidosti onnellisen?
Kun stressi ja paineet lisääntyvät, kehomme kaipaa liikettä sekä jännitteistä vapautumista. Tästä syystä fyysinen liike on avain parempaan hyvinvointiin, erityisesti nykypäivän hektisessä maailmassa.

Latin Laplandin studiossa luomme ympäristön, jossa voit kukoistaa. Turvallinen ja kannustava ilmapiiri antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja löytää voimasi uudelleen. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari.
Tule mukaan ja anna meidän kulkea mukana hyvinvoinnin polullasi. Sinua odottavat uudet haasteet, ystävälliset kasvot ja mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Lämpimästi tervetuloa!

Tilaus- ja sopimusehdot

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Hyvinvointistudio Latin Lapland (y-tunnus:2766564-3) myy hyvinvointi ja liikunta-alan palveluita. Pidätämme oikeuden palveluiden ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilaaminen edellyttää tilaus- ja sopimusehtojen hyväksymistä. Tilaamalla hyväksyt ehdot.

Tilattavat palvelut valitaan verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus etenee valitsemalla maksutapa: tilisiirto tai maksu paikanpäällä. Maksu paikanpäällä mahdollistaa pankki/luottokortti, käteinen sekä Mobile Pay maksamisen. Meillä käy myös Smartum liikuntaedut. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

KURSSIEN PERUUTUSEHDOT
Kurssien ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen ovat sitovia. Ilmoittautumisen voi peruuttaa, mutta maksuja emme palauta (Kuluttajansuojalaki peruuttamisoikeudesta 6. luku 16§). Maksun palauttaminen on mahdollista ainoastaan sairastapauksessa, lääkärintodistuksessa merkityltä ajanjaksolta. Hyvinvointistudio Latin Laplandilla on oikeus pidättää palautettavasta maksusta 10€ toimisto- ja käsittelykuluja. Ota peruutustapauksissa aina ensin yhteys 0449703312.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa kurssia, ilmoittautumisen voi vaihtaa toiselle samanhintaiselle tai saman kestoiselle kurssille, tai siirtää toiselle henkilölle. Muutos tulee tehdä ennen tapahtuman alkua. Ota tällöin yhteyttä 0449703312.

Hyvinvointistudio Latin Laplandilla on oikeus peruuttaa tapahtuma pakottavasta syystä esimerkiksi opettajan sairastuessa. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, palautamme saadun kurssimaksun kokonaisuudessaan maksajan tilille. Asiasta tiedotetaan ilmoittautuneelle henkilökohtaisesti.

TANSSIKURSSIT, LAHJAKORTIT

• Hyvinvointistudio Latin Lapland ei ole vakuuttanut asiakkaitaan. Suosittelemme kaikille vapaa- ajan vakuutusta.
• Hyvinvointistudio Latin Lapland ei vastaa asiakkaan turhasta tapahtumaan tulosta, mikäli paikkaansa pitäviä yhteystietoja ei ole annettu tanssikoulun tietoon tilausta tehtäessä ja tapahtuma perutaan.
• Hyvinvointistudio Latin Lapland ei vastaa mahdollisen peruutuksen aiheuttamista seuraamuksista.
• Hyvinvointistudio Latin Lapland ei vastaa tapahtumapaikalle jätetyistä tai kadonneista tavaroista.

KUVIEN JA MATERIAALINEN KÄYTTÖ JA KOPIOINTI

Hyvinvointistudio Latin Laplandilla on oikeus käyttää tapahtumissa otettuja kuvia ja videoita markkinointitarkoituksiin.

Kotisivujen ja verkkokaupan tekstien ja kuvien kopiointi on kiellettyä. Uudelleenlevitykseen tarvitaan erillinen lupa.

LISÄTIETOJA:
Latin Lapland
Pelkosenniementie 2
98100 Kemijärvi
y-tunnus: 2766564-3
puh. 0449703312
latinlapland@gmail.com