Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Ihmiset usein tuntevat olonsa paremmaksi pysyessään aktiivisina, aivotyön ja psyykkisen kuormituksen lisääntyessä fyysinen liike on entistä tärkeämmässä roolissa. Latin Lapland studiolla vallitsee turvallinen ja kannustava ilmapiiri. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.


 

 NAISTENKUTSUT

Oletko kuullut Tupperware kutsuista? Naistenkutsut on vähän niinkö Tupperware kutsut, muttei sinne päinkään. Naistenkutsut on jotain paljon modernimpaa ja yllättävämpää.

Kutsut on tarkoitettu naisille, jotka haluavat ymmärtää ja olla enemmän tietoisia omista tunteista, tarpeista ja toiveista. Hyvinvointi on kokonaisvaltainen käsite ja seksuaalinen hyvinvointi on yksi iso ja tärkeä osa kokonaivaltaista hyvinvointia.  

Naistenkutsut ovat loistava tilaisuus tutustua turvallisesti ja rauhallisessa ympäristössä erilaisiin erotiikkavälineisiin ja seksuaaliseen hyvinvoinnin teemaan. Voit jutella aiheesta toisten naisten kanssa, saada vertaistukea, oppia jotain uutta ja tulla hieman – tai paljon – tietoisemmaksi seksuaalisen hyvinvoinnin kanssa. Mitä kaikkea siihen liittyy ja mitä keinoja sen vahvistamiseksi on käytössä. Kutsuilla ei koskaan nolata ketään tai tehdä mitään muutakaan ohjelmanumeroa osallistujien kesken. Kenenkään henkilökohtaisia mieltymyksiä tai parisuhdetilannetta ei kysellä. Kutsuilla puhutaan naiseudesta, seksuaalisuudesta, lantionpohjanlihaksista sekä erotiikkavälineistä.

Kuka tietää – saatat jopa lähteä Tupperware kutsujen tapaan muutaman uuden tuotteen kera. Ennen kaikkea kutsuille tullaan pitämään hauskaa ja avaamaan tabuja seksuaaliseen hyvinvointiin liittyen. 

Kutsut voidaan räätälöidä teidän ryhmän toiveiden mukaisesti.

Kutsujen tuotteet yhteistyössä Erotiikan Aika liikkeen kanssa.

Ota yhteyttä