Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Mikä tekee sinusta aidosti onnellisen?
Kun stressi ja paineet lisääntyvät, kehomme kaipaa liikettä sekä jännitteistä vapautumista. Tästä syystä fyysinen liike on avain parempaan hyvinvointiin, erityisesti nykypäivän hektisessä maailmassa.

Latin Laplandin studiossa luomme ympäristön, jossa voit kukoistaa. Turvallinen ja kannustava ilmapiiri antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja löytää voimasi uudelleen. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari.
Tule mukaan ja anna meidän kulkea mukana hyvinvoinnin polullasi. Sinua odottavat uudet haasteet, ystävälliset kasvot ja mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Lämpimästi tervetuloa!

 

 NAISTENKUTSUT

Oletko kuullut Tupperware kutsuista? Naistenkutsut on vähän niinkö Tupperware kutsut, muttei sinne päinkään. Naistenkutsut on jotain paljon modernimpaa ja yllättävämpää.

Kutsut on tarkoitettu naisille, jotka haluavat ymmärtää ja olla enemmän tietoisia omista tunteista, tarpeista ja toiveista. Hyvinvointi on kokonaisvaltainen käsite ja seksuaalinen hyvinvointi on yksi iso ja tärkeä osa kokonaivaltaista hyvinvointia.  

Naistenkutsut ovat loistava tilaisuus tutustua turvallisesti ja rauhallisessa ympäristössä erilaisiin erotiikkavälineisiin ja seksuaaliseen hyvinvoinnin teemaan. Voit jutella aiheesta toisten naisten kanssa, saada vertaistukea, oppia jotain uutta ja tulla hieman – tai paljon – tietoisemmaksi seksuaalisen hyvinvoinnin kanssa. Mitä kaikkea siihen liittyy ja mitä keinoja sen vahvistamiseksi on käytössä. Kutsuilla ei koskaan nolata ketään tai tehdä mitään muutakaan ohjelmanumeroa osallistujien kesken. Kenenkään henkilökohtaisia mieltymyksiä tai parisuhdetilannetta ei kysellä. Kutsuilla puhutaan naiseudesta, seksuaalisuudesta, lantionpohjanlihaksista sekä erotiikkavälineistä.

Kuka tietää – saatat jopa lähteä Tupperware kutsujen tapaan muutaman uuden tuotteen kera. Ennen kaikkea kutsuille tullaan pitämään hauskaa ja avaamaan tabuja seksuaaliseen hyvinvointiin liittyen. 

Kutsut voidaan räätälöidä teidän ryhmän toiveiden mukaisesti.

Kutsujen tuotteet yhteistyössä Erotiikan Aika liikkeen kanssa.

Ota yhteyttä