Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Mikä tekee sinusta aidosti onnellisen?
Kun stressi ja paineet lisääntyvät, kehomme kaipaa liikettä sekä jännitteistä vapautumista. Tästä syystä fyysinen liike on avain parempaan hyvinvointiin, erityisesti nykypäivän hektisessä maailmassa.

Latin Laplandin studiossa luomme ympäristön, jossa voit kukoistaa. Turvallinen ja kannustava ilmapiiri antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja löytää voimasi uudelleen. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari.
Tule mukaan ja anna meidän kulkea mukana hyvinvoinnin polullasi. Sinua odottavat uudet haasteet, ystävälliset kasvot ja mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Lämpimästi tervetuloa!

TAPAHTUMAT

Alla näet kaikki tapahtumat, tiiviskurssit, koulutukset sekä leirit.

AINUTLAATUINEN WORKSHOP ROVANIEMELLÄ

LATIN CONF24
16.3.2024

BOOM!!! Latin Conference Rovaniemi lauantai 16.3

LAUANTAI 16.3 ainutlaatuinen tilaisuus päästä huippuopettaja José Mesan tunneille. Jose on Kuubalainen tanssinopettaja joka tulee ensimmäistä kertaa Lappiin ikinä. José opettaa mm. salsaa, cha-cha-chata, mamboa, rumbaa sekä reggaetónia. Hän on innokas ja energinen opettaja. José välittää oppilailleen samaa tanssin iloa kuin mitä tanssi hänelle antaa. Jose osaa ottaa huomioon eri tasoiset tanssijat ja tunneille on tervetulleita kaikki tanssista kiinnostuneet.

Voit ostaa kokon päivän passin tai yksittäisiä tuntipaketteja.
Paikkoja rajoitetusti - ilmoittaudu ajoissa.

AIKATAULU 16.3:
klo 10 Reggaeton
klo 11 Salsa Cubano
klo 12:15 Bachata
klo 14 Parisalsa (ei tartte omaa paria)
klo 15 PariBachata (ei tartte omaa paria)


Illalla luvassa näille leveyksille ainutlaatuiset social dancing salsa/bachata bileet.  

LASTEN JA NUORTEN KESÄLEIRIT KEMIJÄRVELLÄ

Viime kesänä ensimmäisen kerran pidetty Tanssi & Luonto leiri järjestetään jälleen. Huippusuosion saanut kesäleiri järjestetään nyt kahdelle ikäryhmälle niin varmasti kaikki mahtuu mukaan. Kannattaakin ilmoittautua ajoissa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu: sielunkaiku@gmail.com - Ilmoita lapsesi nimi, ikä ja kummalle leirille osallistuu. Tarkemmat tiedot leiristä sekä aikataulusta tulee ilmoittautumisen jälkeen.

1-3 luokkalaisten kesäleiri = 4-5.7.2024
4-7 luokkalaisten kesäleiri = 6-7.7.2024

Lisätietoja leirin ohjaajilta: Anna Latvakoski - sielunkaiku@gmail.com tai Johanna Niemelä latinlapland@gmail.com / 0449703312

 
Huippukivaa tekemistä, tanssia, luontoa, uintia, joogaa ja äänimaljakylpykä, yhdessä oloa, pelejä ja leikkejä
turvalliset, luotettavat ja kokeneet ohjaajat. ohjaajilla pedagogiset taidot ja kasvatuksellinen kokemus lasten tunnetaitoihin liittyen.
turvallinen ja kannustava ympäristö

AURINKOA LEVIN TAMMIKUUN LOPPUUN!

LATTAREITA LEVI WELLNESS CLUBILLA LAUANTAI 27.1 KLO 10 ALKAEN! TERVETULOA MUKAAN. ILMOITTAUDU SUORAAN WWW.LEVIWELLNESSCLUB.FI

LEVI WELLNESS CLUB 26.1

Barrea Levillä!!! Ilmoittaudu nyt polttavaan pakaratreeniin. Saadaan laiskat pakarat aktiiviseksi ja kehon ryhti ojennukseen. Ilmoittaudu NYT! https://oma.enkora.fi/leviwellnessclub/reservations2/reservations

 

KUUSAMO 13.1

Kuusamon Hyvinvointikeskuksessa Latin Workshop 13.1 klo 12-14:30. Sopii kaikille! Tervetuloa mukaan.

 
Ilmoittaudu: latinlapland@gmail.com