Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Mikä tekee sinusta aidosti onnellisen?
Kun stressi ja paineet lisääntyvät, kehomme kaipaa liikettä sekä jännitteistä vapautumista. Tästä syystä fyysinen liike on avain parempaan hyvinvointiin, erityisesti nykypäivän hektisessä maailmassa.

Latin Laplandin studiossa luomme ympäristön, jossa voit kukoistaa. Turvallinen ja kannustava ilmapiiri antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja löytää voimasi uudelleen. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari.
Tule mukaan ja anna meidän kulkea mukana hyvinvoinnin polullasi. Sinua odottavat uudet haasteet, ystävälliset kasvot ja mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Lämpimästi tervetuloa!

Sopimusehdot

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Hyvinvointistudio Latin Lapland (y-tunnus:2766564-3) myy hyvinvointi ja liikunta-alan palveluita. Pidätämme oikeuden palveluiden ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilaaminen/ tuntien varaaminen edellyttää tilaus- ja sopimusehtojen hyväksymistä. Tilaamalla hyväksyt ehdot.

Tilattavat palvelut valitaan verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus etenee valitsemalla maksutapa: tilisiirto tai maksu paikanpäällä. Maksu paikanpäällä mahdollistaa pankki/luottokortti, käteinen sekä Mobile Pay maksamisen. Meillä käy myös Smartum, Edenred sekä ePassi liikuntaedut. 

Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

KURSSIEN PERUUTUSEHDOT

Kurssien ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen ovat sitovia. Ilmoittautumisen voi peruuttaa tai palvelun vaihtaa toiseen. Maksun palauttaminen on mahdollista ainoastaan sairastapauksessa, lääkärintodistuksessa merkityltä ajanjaksolta (Kuluttajansuojalaki peruuttamisoikeudesta 6. luku 16§). Hyvinvointistudio Latin Laplandilla on oikeus pidättää palautettavasta maksusta 10€ toimisto- ja käsittelykuluja. Ota peruutustapauksissa aina ensin yhteys 0449703312.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa kurssia, ilmoittautumisen voi vaihtaa toiselle samanhintaiselle tai saman kestoiselle kurssille, tai siirtää toiselle henkilölle mikäli muilla kursseilla on tilaa. Ota yhteyttä 0449703312 mikäli haluat vaihtaa kurssin.

Hyvinvointistudio Latin Laplandilla on oikeus peruuttaa tapahtuma pakottavasta syystä esimerkiksi opettajan sairastuessa. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, palautamme saadun kurssi/tunti maksun kokonaisuudessaan maksajan tilille. Asiasta tiedotetaan ilmoittautuneelle henkilökohtaisesti.

  • Hyvinvointistudio Latin Laplandilla on yrityksen vastuuvakuutus. Suosittelemme lisäksi kaikille vapaa-ajan vakuutusta.
  • Hyvinvointistudio Latin Lapland ei vastaa, mikäli paikkaansa pitäviä yhteystietoja ei ole annettu tilausta tehtäessä ja tapahtuma perutaan.
  • Hyvinvointistudio Latin Lapland ei vastaa tapahtumapaikalle jätetyistä tai kadonneista tavaroista.

KUVIEN JA MATERIAALINEN KÄYTTÖ JA KOPIOINTI

Hyvinvointistudio Latin Laplandilla on oikeus käyttää tapahtumissa otettuja kuvia ja videoita markkinointitarkoituksiin.
Kotisivujen ja verkkokaupan tekstien ja kuvien kopiointi on kiellettyä. Uudelleenlevitykseen tarvitaan erillinen lupa. Tunneilla opetettuja koreografioita ei saa kopioida ja opettaa edelleen ilman erillistä sopimusta.

VASTUUT

Jos et ole varma, millaiset tanssi-, pilates-, barre, jooga-, mindfulness- ja kehonhuoltoharjoitteet soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa ennen palvelun käyttöönottoa. Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset omalla vastuullaan. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista vammoista, sairauksista tai tapaturmista. Palveluita ei ole laadittu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen, vaan hyvinvoinnin tukemiseen.

Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin. Yrityksellä on vastuuvakuutus toiminnalleen.

LISÄTIETOJA:

Latin Lapland

Porokatu 26

96400 Rovaniemi

y-tunnus: 2766564-3

puh. 0449703312

latinlapland@gmail.com