Hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Mikä tekee sinusta aidosti onnellisen?
Kun stressi ja paineet lisääntyvät, kehomme kaipaa liikettä sekä jännitteistä vapautumista. Tästä syystä fyysinen liike on avain parempaan hyvinvointiin, erityisesti nykypäivän hektisessä maailmassa.

Latin Laplandin studiossa luomme ympäristön, jossa voit kukoistaa. Turvallinen ja kannustava ilmapiiri antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja löytää voimasi uudelleen. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari.
Tule mukaan ja anna meidän kulkea mukana hyvinvoinnin polullasi. Sinua odottavat uudet haasteet, ystävälliset kasvot ja mahdollisuus olla paras versio itsestäsi. Lämpimästi tervetuloa!

Äänimaljahoidot

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua.

Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

ÄänienVärähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 % riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin todella kokonaisvaltaisesti.  Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat myös verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen, lihasjännitysten helpottuminen.

Hoito tasapainottaa myös chakroja eli energiakeskuksia, jolloin maljoja käytetään asiakkaan keholla eri chakrojen päällä. Äänimaljahoito vaikuttaa energiatasoa kohottavasti sekä energian virtausta energiakanavissa eli meridiaaneissa stimuloiden.

YKSILÖ ÄÄNIMALJAHOITO

Yksilö äänimaljahoito on ihana syvärentoutumisen hetki. Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat. Tämä ihana hoito soveltuu kaikenikäisille myös lapsille. Voidaan tehdä myös pari rentoutuksena. Tule ystävän, puolison tai vaikka lapsen kanssa. Hoidon keston voi valita 30min, 45min tai 60min. Hoidot voidaan tehdä studiolla tai kotikäynnillä. 

ÄÄNINMALJARENTOUTUS RYHMILLE

Isommallekin ryhmälle sointukylpy ja syvärentoutus tiibetiläisillä äänimaljoilla on rentouttava kokemus. Erilaiset äänet johdattavat syvemmälle rentoutukseen niin kehon, hengityksen kuin mielen osalta. Tunnin jälkeen on raukea olotila, mutta silti energinen.Tämä sopii myös hyvin työyhteisöille, kaveriporukoille ja eri tapahtumiin.
Laaja kokemus eri kokoisista ryhmistä ja äänimaljarentoutuksista yhdistettynä virkistyspäivien ohjelmiin.

ÄÄNIMALJAT LUONNOSSA

Äänimaljat kulkee kätevästi mukana. Äänimaljojen vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu. Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille. Hermosto ja lihakset rentoutuvat. Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon ”taistele tai pakene” -reaktiot laantumaan.

Kiinnostuitko äänimaljoista? Voisiko tämä olla seuraavan tyhy-päivän tai illanistujaisten teema?