Äänimaljahoidot

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua.

Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

ÄänienVärähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 % riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin todella kokonaisvaltaisesti.  Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat myös verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen, lihasjännitysten helpottuminen.

Hoito tasapainottaa myös chakroja eli energiakeskuksia, jolloin maljoja käytetään asiakkaan keholla eri chakrojen päällä. Äänimaljahoito vaikuttaa energiatasoa kohottavasti sekä energian virtausta energiakanavissa eli meridiaaneissa stimuloiden.