SUPPERWARE NAISTENKUTSUT

Oletko kuullut Tupperware kutsuista? Supperware kutsut on vähän niinkö Tupperware kutsut, muttei sinne päinkään. Supperware kutsut on jotain paljon modernimpaa ja yllättävämpää.

Supperware naistenkutsut on tarkoitettu naisille, jotka haluavat ymmärtää paremmin omia tunteita, tarpeita ja toiveita. Hyvinvointi on kokonaisvaltainen käsite ja seksuaalinen hyvinvointi on yksi iso ja tärkeä osa kokonaivaltaista hyvinvointia.  

Supperware kutsut ovat loistava tilaisuus jutella toisten naisten kanssa, saada vertaistukea, oppia jotain uutta ja tulla hieman – tai paljon – tietoisemmaksi seksuaalisen hyvinvoinnin kanssa. Mitä kaikkea siihen liittyy ja mitä keinoja sen vahvistamiseksi on käytössä. Kutsuilla ei koskaan nolata ketään tai tehdä mitään muutakaan ohjelmanumeroa osallistujien kesken. Kenenkään henkilökohtaisia mieltymyksiä tai parisuhdetilannetta ei kysellä. Kutsuilla puhutaan naiseudesta, seksuaalisuudesta, lantionpohjanlihaksista sekä erotiikkavälineistä.

Kuka tietää – saatat jopa lähteä Tupperware kutsujen tapaan muutaman uuden Supperware tuotteen kera. Ennen kaikkea kutsuille tullaan pitämään hauskaa ja avaamaan tabuja seksuaaliseen hyvinvointiin liittyen. Kutsut voidaan räätälöidä teidän ryhmän toiveiden mukaisesti.

Kutsujen tuotteet yhteistyössä Erotiikan Aika liikkeen kanssa.

Ota yhteyttä